ASA i Central Osiguranje: Jedinstvena ponuda povodom Mjeseca muškog i ženskog zdravlja

Osiguranik
2 Min Read

U oktobru se obiljžava Mjesec ženskog zdravlja, kao podsjetnik o učestalom obolijevanju žena od karcinoma dojke.

Mjesec u kojem se želi probuditi svijest o vlastitoj brizi za zdravlje te preventivnom sprječavanju obolijevanja redovnim pregledima. Novembar je poznat i kao “Movember”, u kojem je pažnja na muška oboljenja, kada osim raka prostate se skreće pažnja i na druge zdravstvene tegobe kod muškaraca. Odlascima kod ljekara na vrijeme mnoga oboljenja se mogu spriječiti, a ranim otkrivanjem uspješno izliječiti.

Iz tog razloga su ASA i Central osiguranje do kraja 2022. godine obezbijedili popust od – 20% na police individualnog i 25% na police porodičnog zdravstvenog osiguranja. Police uz navedeni popust možete zaključiti i online na Asa webshopu. Sigurno online plaćanje omogućeno je Visa i Mastercard katicama bilo koje banke, a policu osiguranja ćete dobiti putem maila.

Bogati paketi zdravstvenog osiguranja koji daju više

Ugovaranjem police Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja kod Central i ASA osiguranja, bez čekanja u redovima, bez gužvi i bez uputnica osiguranici mogu brzo i jednostavno ostvariti neke od sljedećih usluga:

• Specijalističke ljekarske preglede

• Dijagnostičke postupke (laboratorijska dijagnostika: hematologija, biohemija krvi i urina, radiologija: RGT pretrage, ultra zvuk, CT, NMR, kontrastne pretrage)

• Propisane lijekove u okviru opće prihvaćenog medicinskog tretmana,

• Medicinska pomagala (npr. dioptrijska stakla, leće, proteze itd.)

• Psihoterapijske tretmane liječenja,

• Fizioterapijske tretmane liječenja,

• Hitni stomatološki tretmani uslijed nezgode.

“Kao domaće osiguravajuće kuće, polažemo veliku pažnju na odnos i korisničko iskustvo naših građana, a ponudu kreiramo u skladu s potrebama naših klijenata pravnih i fizička lica. U okviru pet paketa individualnog ili porodičnog dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium, naši osiguranici na raspolaganju imaju vrhunsku uslugu i stručno medicinsko osoblje u preko 30 zdravstvenih ustanova u BiH i to bez redova, bez čekanja i bez uputnica, jer želimo da naši korisnicu budu zdravi”, navode iz ASA i Central osiguranja.

Share this Article