ASA osiguranje d.d.

Osiguranik
3 Min Read

ASA Osiguranje dd Sarajevo je osnovano od strane ASA HOLDING-a i Bosna Reosiguranja i počelo je sa radom 2007. godine. Već 2008. godine smo imali preko 50 uposlenih sa formiranim sektorima društva I prvim otvorenim podružnicama čime smo uspostavili unutrašnju i vanjsku prodajnu mrežu.

U rekordno kratkom roku kvalitet usluga i proizvoda prepoznaje značajan broj klijenata u svim glavnim ekonomskim, društvenim, kulturnim i sportskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo sa više od 60 prodajnih mjesta širom naše zemlje.

U svojoj ponudi ASA OSIGURANJE nudi široku lepezu proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine. Svakoj polisi osiguranja pristupamo sa velikom pažnjom, a skrojene su isključivo prema željama i potrebama naših klijenata. Uvjereni samo da kao kao domaće društvo koje djeluje i radi u lokalnom okruženju, možemo najbolje prepoznati potrebe naših klijenata i ponuditi im vrhunsko iskustvo osiguranja utemeljeno na potrebama našeg čovjeka.

Izdvojeno iz ponude proizvoda:

ASA OSIGURANJE misija i vizija

Pravičan način poslovanja, osjećaj pripadnosti, međusobno poštovanje, te visoka radna etika su vrijednosti na kojim  se temelji naša organizacija. Tako ispunjavamo vlastite ciljeve, a klijente uz inovativan i moderan pristup vodimo ka ispunjenju njihovih potreba.

MISIJA 

Najveće smo domaće osiguravajuće društvo, koje ujedinjenjenim snagama kroz brigu o klijentima, partnerima i zaposlenicima, pruža sigurnost, povjerenje i zadovoljstvo.

Spojeni povjerenjem, ponosni na raznolikost, tržišnu dostupnost i liderstvo, osiguranicima i partnerima nudimo jedinstven pristup kvalitetnoj i brzoj usluzi.

VIZIJA

Koristeći vlastite potencijele, snagu grupe, savremene metode upravljanja, želimo postati i ostati lider na tržištu osiguranja.

Suočeni s trendovima na tržištu i u društvu, kontinuiranim ulaganjem u edukaciju i razvoj na svim nivoima te stvaranjem atmosfere povjerenja i pravednosti, kreiramo bolje okruženje unutar naše kompanije.

 Razvijajući postojeće prodajne kanale i proizvode osiguranja, kreirajući nove, kao što je životno osiguranje te potpunom digitalizacijom poslovnih procesa, želimo postati sinonim za vrhunsku uslugu.

Uprava Asa osiguranja

Adnan Hodžić, Direktor Društva i Predsjednik Uprave
Arnes Hadžiosmanović, Izvršni direktor i član Uprave Društva

Asa osiguranje kontakt

Adresa: Trg međunarodnog prijateljstva 25, Sarajevo
Telefon: 080 02 02 09
Mail: info@asa-osiguranje.ba
Web: Asa osiguranje

Share this Article