Brčko Gas osiguranje

Osiguranik
2 Min Read

Preduzeće Brčko Gas osnovano je 1989. godine u Brčkom.

Poslovanje smo započeli prometom naftnih derivate na veliko I malo, kao I prevozom istih u domaćem I međunarodnom transportu. Iz godine u godinu razvijali smo se, te danas brojimo 12 benzinskih pumpi, naftni terminal i punionicu plina. Pažljivo smo slušali potrebe kupaca, pa u sklopu svake benzinske pumpe postoji caffe bar, samouslužna auto-praonica, bogato snabdjevena prodavnica I tehnički pregled. U sklopu modernog kompleksa u Doboju i Prijedoru nalaze se i HOTELI naše kompanije. Komforne sobe, tik od centra grada, sve na jednom mjestu.

Brčko Gas osiguranje osnovano 1998. godine, uspješno posluje dugi niz godina, a naše kancelarije danas možete pronaći širom Bosne i Hercegovine. Nudimo vam sve vrste osiguranja imovine, lica i automobila. Uvidjevši na tržištu potrebu da se udovolji i najstarijoj populaciji, Brčko gas penzionersko mikrokreditno društvo d.o.o., kao najmlađa članica Brčko gas grupe, osnovano je 2017. godine. Orjentisali smo se na omogućavanje olakšanog pristupa mikrokreditnim sredstvima svojim klijentima, uz minimalizaciju troškova, vremena potrebnog za realizaciju, obima dokumentacije i fizičkog hodanja koje pada na teret našim penzionerima.

Također, naš kvalitet rada može da potvrdi i činjenica da smo ovlašteni prodavac I serviser automobila iz programa Volkswagen i Audi. Naše prodajno-servisne objekte možete pronaći u Banja Luci i Brčkom. U sklopu servisa nudimo Vam i usluge auto-lakirnice, najnovija tehnologija, zagarantovano najkvalitetnije palete boja I stručno osoblje.

Ponuda Brčko Gas osiguranja izdvajamo:

Preporučujemo kalkulator registracije izračunaj koliko ćeš platiti registraciju svog vozila.

Brčko Gas osiguranje kontakt

Brčko-gas osiguranje d.d.
Banjalučka br. 8
76100 Brčko distrikt BiH
049/220-000 (Centrala)
049/490-111 (Fax)
bgasosig@teol.net
Web: Brčko gas osiguranje

Share this Article