Grawe osiguranje

Osiguranik
2 Min Read

PRVO OSIGURAVAJUĆE DRUŠTVO SA STRANIM KAPITALOM OSNOVANO U BOSNI I HERCEGOVINI.

Uspješno poslujemo u Bosni i Hercegovini od našeg osnivanja 1998. godine. Svoje umijeće poslovanja temeljimo na respektabilnom znanju i 192 godine dugoj tradiciji poslovanja matičnog društva Grazer Wechselseitige Versicherung AG iz Austrije poznatog po tome da odgovorno brine o sredstvima koja su mu povjerili klijenti. GRAWE Group djeluje u 13 zemalja, a bavi se osiguranjem, bankarstvom i nekretninama.

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je danas među vodećim osiguravateljima u osiguranju života u Bosni i Hercegovini, a svojim klijentima nudimo široku paletu proizvoda iz:

Razvijamo proizvode koji odgovaraju pojedinačnim zahtjevima naših klijenata sa premijama osiguranja u zavisnosti od uključenih rizika. Naša poslovna nezavisnost zahtijeva da su svi naši proračuni zasnovani na dobiti.

Usluge GRAWE osiguranja d.d. Sarajevo su dostupne u preko širom FBiH, u kojima radi preko dvije stotine prodajnih zaposlenika. Među vodećim smo osiguravajućim društvima u osiguranju života, a kontinuirano rastemo i u drugim segmentima poslovanja.

Grawe osiguranje kontakt

GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo
Trg solidarnosti 2
71 000 Sarajevo

T  +387 33 772 500
F  +387 33 772 501
E  office.sarajevo@grawe.ba

web: Grawe osiguranje

Grawe osiguranje Sarajevo d.d.

Share this Article